La La Land

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=0pdqf4P9MB8

Ususret 89. svečanoj dodijeli nagrade Oscar, koja će se održati 26. veljače 2017. godine, CineStar kina spremaju kino program u sklopu kojeg ćete imati priliku nadoknaditi propušteno filmsko gradivo i adekvatno se pripremiti za prestižnu filmsku večer.

13. Oscar revija u CineStar kinima održat će se od 2. do 8. veljače 2017. godine diljem zemlje, a na programu će se naći naslovi s najvećim brojem nominacija. Prvi u nizu svakako je “La La LandDamiena Chazellea, nominiran u čak četrnaest kategorija, zatim  “Hacksaw Ridge” u režiji Mel Gibsona, “Jackie” u kojem je senzacionalna Natalie Portman utjelovila, Jackie Kennedy, prvu damu SAD-A i film “Lion”redatelja Garth Davisa.

Ako ste kojim slučajem propustili ijedan od spomenutih filmova, predlažemo da iskoristite priliku koju vam CineStar kina pružaju i nadoknadite propušteno filmsko iskustvo kako iste što usredotočenije mogli popratiti dodjelu jedne od najprestižnijih filmskih nagrada. Ususret skoroj dodjeli nagrade Oscar, na sljedećem linku možete se podsjetiti i konačne liste nominiranih koji će ove godine odmjeriti snage na crvenom tepihu.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This