a ghost story

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=c_3NMtxeyfk

Uz filmove “Peter Pan” i “Old Man And The Gun”, koje u 2018. iščekujemo, pod redateljskom palicom Davida Loweryja uskoro ćemo gledati film “A Ghost Story” s Rooney Marom i Caseyem Affleckom u glavnim ulogama.

“A Ghost Story” najavljen je kao romantična drama s elementima fantazije, a donosi nam neobičnu priču o gubitku partnera, prožetu nadnaravnim događanjima.

a ghost story

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=c_3NMtxeyfk

Glavne likove neobičnih imena, M i C, tumačit će Rooney Mara i Casey Affleck. M i C, bračni su par čiji će se život vrtoglavo promijeniti u samo jednom trenutku. Naime, nakon što suprug C pogine, supruga M teško će se nositi s njegovim odlaskom, a stvar će se zakomplicirati suprugovim povratkom i to u liku duha. A kada kažemo duha, zbilja mislimo na duha u liku bijele plahte. Zarobljeni u različitim vremenskim dimenzijama, duh/suprug/C povest će nas na filmsko putovanje kroz vrtloge sjećanja i emocija.

Film “A Ghost Story” s kino distribucijom u Americi kreće u srpnju 2017. godine, nakon čega ga očekujemo i u našim kinima, a do tada predlažemo da pogledate prvi objavljeni trailer.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This