Alien Convenant

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=H0VW6sg50Pk

Slavni redatelj franšize o Alienu, Ridley Scott, za sve ljubitelje ovog žanra donosi sretnu vijest i upravo objavljeni prvi tailer za njegov najnoviji film iz franšize o Alienu- “Alien: Covenant”.

Kada je 1979. svijet upoznao Aliena u Osmom putniku, filmska znanstvena fantastika dobila je prepoznatljivo lice koje ljubiteljima SF svijeta do danas nije dosadilo. “Alien: Covenant” šesti je nastavak iz cjelokupne serije o Alienu, a uz redatelja Ridleya Scotta, scenarij za film potpisuje John Logan. “Aline: Covenant” zamišljen je kao nastavak filma “Prometheus” iz 2012. godine.

Alien

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=H0VW6sg50Pk

U glavnim ulogama naći će se Michael Fassbender u jednoj od glavnih muških uloga te Katherine Waterston, James Franco, Noomi Rapace i Guy Pearce.

Najnoviji nastavak SF svijeta o Alienu odvodi gledatelja na putovanje svemirskim brodom Covenant na udaljeni planet s druge strane galaksije. Iako posada svemirskog broda očekuje planet nerazmjernih ljepota, na mjestu odredišta dočekat će ih horor svojstven Scottovim filmovima.

“Alien: Covenant” se u kinima očekuje 17. svibnja 2017. godine, a do tada predlažemo da pogledati prvi trailer za film.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This