Čoban

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=8S1pOTuBe00

Danas, 17.veljače, s početkom u 21: 30 sati, u zagrebačkom dramskom kazalištu Gavella prikazat će se animirani film “Čoban”  redatelja Matije Pisačića. Film će se prikazati na četvrtoj G točki u sklopu projekta G točka: Grad u Gavelli, koji spaja projekcije vizualnih umjetnosti, čitanje književnosti i razgovor s autorima.  Projekt G točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme.

Uz ilustratora i redatelja Matiju Pisačića, u Gavelli će gostovati i  književnica Olja Savičević Ivančević te glumac Filip Šovagović. Uz projekciju animiranog filma”Čoban” sve prisutne u Gavelli će tako dočekati sinergija umjetnosti uz čitanje i razgovore o knjigama, glazbi, kazalištu, stripu i životu.

Animirani film “Čoban” nastao je u produkciji Zagreb filma. Redatelj Matija Pisačić potpisuje i scenarij, kameru, montažu te kompoziting filma, dok glazbu potpisuje Srđan Sacher. Film se u cijelosti može pogledati i na Vimeo servisu.

Ulaz na projekciju filma besplatan je za sve, a a nakon službenog programa, kojeg će voditi Vedrana BibićIvan Jozić i Vladimir Šagadin,  večer se nastavlja s DJ Snihom.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This