madonna

shutterstock_ Denis Makarenko

Produkcijska kuća Universal najavila je da je u pripremi snimanje biografskog filma o svjetski popularnoj pjevačici Madonni, poznatoj i kao kraljici popa.

Naziv filma bit će “Blonde Ambition“, a radnja kreće 1980. godine u New Yorku, nakon što se Madonna tamo doselila iz Michigana. Film “Blonde Ambition” pratit će Madonnu kroz snimanje prvog albuma, borbu za uspjeh u industriji predvođenoj muškarcima te njezin privatni, odnosno ljubavni život u to vrijeme.

Scenarij filma “Blonde Ambition” potpisat će Elyse Hollander. Zanimljiva činjenica svakako je i da će rad na ovom filmu biti prvi službeni filmski projekt Elyse Hollander, koja se prošle godine našla na “crnoj listi” autora koji su potpisali neproizvedene scenarije.

Još uvijek nisu poznate ključne informacije o tome tko će režirati filma, kao ni ona o tome koja će glumica utjeloviti lik kraljice popa Madonne. Također, nije poznat ni točan datum kada bismo mogli očekivati prve isječke iz filma, kao ni samu premijeru, no svakako ćemo pratiti i ovi temu.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This