Movie

shutterstock_541653208

Pitanje o dočeku Nove godine, na pojedine ljude stavlja veliki pritisak zbog količine priprema koje iziskuju uživanje u najsvečanijoj večeri u godini, no tko kaže da ulazak u novu godinu mora biti ispunjen isključivo vanjskim blještavilom. Ukusi po pitanju užitaka se razlikuju, no odlasci u kino visoko su na ljestvici radnji koje opuštaju i uveseljavaju velik broj ljudi. Upravo zbog toga zagrebačko kino Tuškanac poziva vas na svoj silvestarski program i filmski ulazak u 2017. sa stilom.

Kino Tuškanac već pet godina svoju vjernu publiku uvodilo je u nadolazeću godinu, a takav je slučaj i sa 2017. Osim odličnog filmskog programa, u kinu Tuškanac očekuje vas i glazbeni program te čestitanje uz šampanjac i blagdanski stol.

ninotchka

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=mP3GmdopSiM

Ono što je ipak najzanimljivije, jest sami filmski program koje je kino Tuškanac pripremilo za svoju vjernu publiku. Prva filmska projekcija započet će u 21 sat, iako će dolazak u kino biti moguć od 20 sati. U 21 sat na kino platnima dočekat će vas igrana komedija “Ninočka” (SAD, 1939.) redatelja Ernsta Lubitscha s fantastičnom Gretom Grabo i Melvynom Douglasom.

sveta ljubav

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=SAkf6XfVw3Q

Malo iza ponoć, nakon što si čestitate, u 00:30 očekuje vas još jedna komedija, i  to francusko- belgijska “Sveta ljubav” (2016.) redatelja Benoît Delépinea i Gustavea Kerverna u kojoj će vas nasmijati Gerard Depardieu.

Ulaznice za doček Nove godine u kinu Tuškanac mogu se kupiti od danas do 31. prosinca u  u uredu Hrvatskog filmskog saveza, na adresi Tuškanac 1, iznad istoimenoga kina. Cijena ulaznica za filmski doček iznosi 200 kuna, a ako za članove 150.

Rezervirajte svoje mjesto u gledalištu kinu Tuškanac i sa stilom uđite filmski u 2017. godinu.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This