Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je završio.

74. dodjela nagrade Golden Globe

8. siječnja 2017. @ 17:00 - 9. siječnja 2017. @ 3:00

golden globe awards

Nagrada Golden Globe, ove godine, po 74. put će pripasti u ruke najboljim filmskim i televizijskim ostvarenjima američke produkcije u 2016 godini i filmskim ekipama koje su tu umjetnost stvarali. 74. izdanje dodjele nagrade Golden Globe održat će se 8. siječnja u Beverly Hillsu u Kaliforniji. Ceremonija dodijele organizirana je od strane Dick Clark Productiona i Hollywood Foreign Press Associationa, dok će domaćin dodjele biti glumac i komičar Jimmy Fallon.

Kako bismo se što bolje pripremili da nadolazeću svečanu dodjelu nagrade Golden Globe, podsjetit ćemo se liste nominiranih filmova, glumaca, redatelja i tv serija.

Aposolutni dobitnik najvećeg broja nominacija jest i dugo iščekivani film “La La Land” Damiena Chazellea, koji ovaj četvratk stiže i u hrvatska kina. “La La Land” je nominiran u čak sedam kategorija, a u stopu ga prati film “Moonlight” Barrya Jenkisa, sa šest nominacija. Za titulu najboljeg redatelja i Zlatnog globusa u toj kategoriji borit će se Mel Gibson za film “Hacksaw Ridge”, Tom Ford za “Nocturnal Animals” i Kenneth Lonergan za film „Manchester by the Sea”.

U kategoriji najboljeg stranog filma, očekivano će se boriti i “Toni Erdmann” redateljice Ade Maren koji je trijumfirao s pet nagrada na dodjeli europskog Oscara. U borbi za Zlatnog globusa u kategoriji najbolje televizijske serije našli su se “Stranger Things” i serija “Westworld”.

Na sljedećem linku donosimo cijelu listu kategorija i nominiranih kako biste što detaljnije mogli vidjeti tko će se sve, na svečanoj večeri, boriti 8. siječnja za kipić Zlatnog globusa.

Detalji

Start:
8. siječnja 2017. @ 17:00
End:
9. siječnja 2017. @ 3:00
Oznake:
Website:
http://www.kinematografija.net/blizi-se-74-dodjela-nagrade-golden-globe-710/

Mjesto događanja

Beverly Hills
Beverly Hills
Beverly Hills, Saint Kitts And Nevis
+ Google Map
Website:
Beverly Hills

Pin It on Pinterest