Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je završio.

Film svima- projekt prilagođen gluhim i nagluhim osobama

23. siječnja 2017. @ 18:00 - 21:00

Nasljednici

Neprofitna udruga za produkciju, promociju audiovzualnih sredstava i neformalnu edukaciju- Filmaktiv u suradnji  s Udrugom gluhih i nagluhih Rijeka organizira filmski projekt u potpunosti prilagođen osobama s oštećenjima osjetila sluha. Projekt, koji se krije pod nazivom “Film svima” dio je “Filotragedije”, serijala filmskih projekcija pod vodstvom Filmaktiva.

Osnovni cilj programa jest, kako mu sam naziv kaže, približiti film svima te pri tome prilagoditi i audiovizualnu umjetnost i osobama s trajnim oštećenjima sluha. Daljnjim razvojem projekta radit će se na što kvantitativnijem i kvalitetnijem prevođenju i prilagodbi filmova koji bi na taj način koji bi na taj način bili dostupni svima, pa i gluhim i nagluhim osobama.

Projekt pod nazivom “Film svima” započinje danas, 23. siječnja 2017. godine, u dvorani Filodrammatica (Korzo 28/1). U prvoj fazi projekta, prikazat će se film “Naseljenici – naši novi susjedi s puškama” (2014) redateljice Barbare Babačić, nastao u produkciji Filmaktiva. Film će sadržavati titlove, prilagođene gluhim i nagluhim osobama, a nakon projekcije, programu će se pridružiti i sama redateljica filma.

Program započinje u 18 sati, a ulaz na projekciju je besplatan.

Detalji

Dan:
23. siječnja 2017.
Vrijeme:
18:00 - 21:00
Oznake:
,
Website:
http://www.kinematografija.net/film-svima-projekt-prilagoden-gluhim-nagluhim-osobama-923/

Mjesto događanja

Filodrammatica, Rijeka
Korzo 28/1
Rijeka, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/pages/Filodrammatica/204564332911939

Pin It on Pinterest