Penelope Cruz

shutterstock_vipflash

Popularna kriminalistička američka serija “American Crime Story“, nakon što je prvom sezonom u 2016. godini osvojila kritiku i publiku, u drugoj sezoni bavit će se pričom nastalom oko umorstva modnog dizajnera i osnivača modne kuće Versace, Giannija Versacea.

Kako je format televizijske serije i među popularnim glumcima postao sve popularniji, tako ćemo i u drugoj sezoni popularne serije “American Crime Story” gledati glumicu Penelope Cruz, koja će utjeloviti lik Giannijeve sestre, Donatelle Versace. Radnja će se odvijati kobne 1977. godine, kada se i dogodio tragični događaja, a uz Penelope Crruz, lik kreatora Versacea utjelovit će Edgar Ramirez. Ubojicu će glumiti Darren Criss.

Druga sezona serije “American Crime Story” temeljit će se na književnom predlošku autorice Maureen Orth, dok će scenarij i produkciju potpisati Tom Rob Smith. Tvorci serije su Scott Alexander i Larry Karaszewski.

Osim priče o umorstvu Giannija Versacea, druga sezona popularne serije “American Crime Story” bavit će se i temama uragana Katrina, aferom Monica Levinsky i BillClinton te brojnim drugim. Izlazak druge sezone očekuje se u kolovozu ove godine, iako točan datum još uvijek nije poznat.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This