ljepotica-i-zvijer

ScreenShot: YouTube.com

Iako ekranizacija Disneyevih klasika u svijetu filma ne nedostaje, nekako nam nikako da dosade vječne bajke i crno-bijeli likovi koji iznova podsjećaju na odmak od realnog ublažavajući nimalo bajkovitu svakodnevicu.

U režiji Billa Condona, nakon dugog iščekivanja napokon je izašao trailer za film Ljepotica i zvijer čija je premijera najavljena u ožujku sljedeće godine. Samu radnju svima nam poznate bajke i ne treba posebno prepričavati, a kako trailer otkriva, ekranizacija se neće puno razlikovati od književnog predloška.

Osim prepoznatljive tople priče o unutarnjoj ljepoti i snazi ljubavi, Condonova „Ljepotica i zvijer” posebnu pažnju privlače i zanimljivom glumačkom postavom. Naime, uz tzv. Zvijer koju tumači Dan Stevens, uloga Ljepotice pripala je predivnoj Emmi Watson kojoj čini se, odlično pristaju uloge u fantastičnim sferama okruženoj nerealnim bićima, ali itekako realnim vrijednostima.

Uz Emmu Watson i Dana Stevensa u novoj verziji „Ljepotica i zvijer” očekujte Luka Evansa, Josha Gada, Kevina Klinea, Gugua Mbatha-Rawa, Audru McDonald, Ewana McGregora, Iana McKellena i Emmu Thompson.

Kako je datum izlaska film najavljen tek 17. ožujka 2017. godine, predlažemo vam da do da pogledate trailer i pripremite se za povratak u bajkovito djetinjstvo u kojem ljubav i istinska ljepota još uvijek stvaraju na strani dobra.

 

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This