moj zivot kao tikvica

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=KirzIvu4AII

Sljedeći tjedan rezervirajte za frankofonski ciklus filma i zagrebačko kino Tuškanac. Od ponedjeljka 3. ožujka, do nedjelje 12. ožujka u kinu Tuškanac očekuje vas raznoliki program frankofonskog filma u sklopu kojeg će se naći sedam žanrovski i tematski raznolikih filmova te nekoliko filmofilskih programa

Kanadski ekološki dokumentarac “Sva živa bića” prvi je na rasporedu frankofonskog tjedna i prikazat će se 6. ožujka u 19. sati. Riječ je o filmu redatelja Kenta Martina,  nastalom prema scenariju Lloyda Salomonea, a tematizira čudesno putovanje u Zaštićeno područje Velikog jezera u kanadskoj provinciji New Brunswick.

Sljedeći na redu je nagrađivani animirani film Claudea Barrasa “Moj život kao tikvica”. Junak animirane pustolovine hrabri je devetogodišnji dječak zvan Tikvica. Kada tragičnim spletom događaja izgubi majku, mladi Tikvica ostaje sam na svijetu. Priča je to o toplini obiteljske brige i bezuvjetnoj ljubavi.

Na rasporedu vas sljedećih dana očekuju filmovi: “Bezglavi pijetao” rumunjskog redatelja Radua Gabrea, “Uzvodno rijekom” u režiji Marion Hansel, “Tri srca” u režiji Benoîta Jacquota, “Male radosti” Mohameda Chrifa Tribaka i film “Nasljeđe” redateljice Marie-Castille Mention-Schaar.

Cijeli program i raspored pronađite na sljedećoj poveznici.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This