lady diana

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=0u0EtvuDWMs

Nakon što su Jessica Lange i Susan Sarandon u seriji “Feud: Bette and Joan” utjelovile dvije legendarne glumice i dive zlatnog doba Hollywooda – Bette Davis i Joan Crawford, nova sezona Netflixove serije temeljit će se na detaljima iz života i tragične nesreće princeze Diane. Tvorci serije “Feud” su Ryan Murphy, Jaffe Coheni Michael Zam.

Glumice  Jessica Lange i Susan Sarandom u prvoj sezoni biografske serije “Feud: Bette and Joan” dale su preslik karaktera i života slavnih glumica, ali su i osvijetlile detalje oko misterioznog događaja koji je doveo do njihova sukoba. Nova sezona serije temeljit će se također na biografskim podacima, a ovoga puta u središtu radnje bit će princeza Diana i njen suprug princ Charles, kao i detalji koji su doveli do tragične nesreće u kojoj je princeza izgubila život.

Pred kraj jeseni producenti će napraviti casting za uloge, a radnja će pratiti sve događaje nakon što su predali papire za razvod braka. Susan Sarandon i Jessica Lange će, bez obzira na završetak ‘njihove’ priče, nastaviti producirati seriju, tako da će biti uključene i u ovu, nešto drugačiju sezonu.

Nova sezona serije “Feud” očekuje se u 2018. godini.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This