La La Land

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=0pdqf4P9MB8

Mjesec siječanj, obično se vezuje uz nove početke, no neke stvari i navike, poput odlazaka u kino, nikako da zastare ili dosade. 2016. godina, svakako je bila plodonosna i za svjetsku, ali i za hrvatsku kinematografiju, pa nam je na izbor bila dana široka žanrovska u tematska paleta filmova koji su nas zabavljali tokom prethodne godine. Iako već znamo neke filmske naslove i postave kojem možemo očekivati u 2017. početak svake kalendarske godine zanimljiv nam je i zbog prestižnih filmskih događanja, dodjele nagrade Golden Globe i Oscar. Kako bismo što preciznije popratili liste nominiranih, i u konačnici nagrađen, potrebno je i pogledati sve te filmove. U rubrici Sjedi 5 donosimo vam pet filmova koji u mjesecu siječnju 2017. godine stižu u CineStar kina diljem zemlje, a koje smo zbog raznolikih razloga već dugo željno iščekivali.

  1. La La Land

“La La Land” glazbena je romantična komedija Damiena Chazellea, koja će prvotnu pozornost gledatelja privući isključivo jednim od najzanimljivijih filmskih parova današnjice, Ryanom Goslingom i Emmom Stone. Da je riječ o nečemu višem od isključivo zvučnih imena glavnih likova, svjedoči i činjenica da je upravo ovaj film dobio čak sedam nominacija za nagradu Golden Globe. “La La LAnd” u kina stiže 5. siječnja.

2. Autopsy Of Jane Doe

Za sve kojima glazbena romantična komedija nije prvi izbor, isti taj dan, 5. siječnja, u kinima diljem Hrvatske moći će pogledati horor film “Autopsy Of Jane Doe” redatelja Andrea Ovredala. U glavnim ulogama, Emile Hirsch, Brian Cox i Ophelia Lovibond uvući će vas u strašnu priču smještenu u mrtvačnicu u kojoj će jedno mrtvo tijelo izazvati cijelu bujicu događaja.

3. Stado

Hit komedija “Stado” Nikole Koje u kina stiže 12. siječnja, a riječ je o redateljskom prvijenacu legendarnog glumca Nikole Koje. Jedno je sigurno, ako ste ljubitelj ovog tipa humora, fantastična glumačka ekipa koju predvode Nikola Kojo, Zoran Cvijanović,Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Branislav Trifunović, Vojin Ćetković,Petar Strugar i mnogi drugi zabavit će vas i nasmijati do besvijesti.

Ben Affleck

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=ClcQUlXcCKw

4. Zakon noći

“Zakon noći” naziv je kriminalističke drame, u kojoj je ulogu redatelja i glavnog glumca preuzeo Ben Affleck. Film vas vraća u doba prohibicije, gdje upoznajete Joea Coughlina, jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Film u kina stiže 12. siječnja.

Jackie - Natalie Portman

ScreenShot: YouTube.com

5. Jackie

Biografska priča u režiji Pabla Larraina, donosi vam priču o viđenju svijeta jedne od prvih dama SAD-a, Jacqueline Kennedy, nakon smrti njenog supruga. Glavnu ulogu u filmu utjelovila je Natalie Portman, koja je za ovu ulogu nominirana za nagradu Golden Globe u kategoriji za najbolju glavnu glumicu.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This