Cinema

Shutterstock_ktsdesign

Nakon filmske veljače, u kojoj smo se u kinima uglavnom pripremali za ovogodišnju dodjelu nagrade Oscar, u ožujku nas u Cinestar kinima očekuje nova lista filmova koja će tematski i žanrovski zadovoljiti sve filmske ukuse. Donosimo vam pet filmskih izbora kojima se veselimo u Cinestarovom ožujku, a ostale filmove koji uskoro stižu u kina možete pronaći na ovoj poveznici.

  1. Logan: Wolverine
Logan

Blitzgroup

Ovog četvrta, 2. ožujka, Cinestar vas seli u 2024. godine u kojoj se Logan i profesor Charles Xavier moraju pomiriti s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije i Xavierovim Alzheimerom. U filmu “Logan: Wolverine”, redatelja Jamesa Mangolda, ponovno ćemo gledati Hugh Jackmana, kojem će se na kino platnu pridružiti i Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Doris Morgado i Stephen Merchant.

2. The Founder

The founder

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=AX2uz2XYkbo

Ovog četvrtka, 2. ožujka, u Cinestar kinima očekuje vas i film posvećen osnivaču franšize McDonald’s- “The Founder”. Riječ je o biografskoj drami u režiji John Lee Hancocka u kojem glavne uloge tumače Michael Keaton, Linda Cardellini, Patrick Wilson i Laura Dern. Priča prati Raya Krocka (Michael Keaton) koji se udružuje s dva brata, Richardom i Mauriceom McDonaldom, kako bi pokrenuli nešto što će ubrzo postati međunarodni lanac restorana brze hrane koji danas poslužuje 68 milijuna posjetitelja svakoga dana.

3. Ljepotica i zvijer

ljepotica-i-zvijer

ScreenShot:https://www.youtube.com/watch?v=OvW_L8sTu5E

16. ožujka u Cinestar kina napokon stiže dugo iščekivana filmska adaptacija već poznate Disneyeve priče “Ljepotica i zvijer” u kojoj glavne uloge tumače Emma Watson i Dan Stevens. Film je nastao pod redateljskom palicom Billa Condona, a odvodi vas u bajkoviti svijet fantazije i priče o bezuvjetnoj ljubavi.

4. Svinjari

Svinjari

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=LOT6WZk4DT8

23. ožujka, u Cinestar kina stiže i crna satirična komedija hrvatske kinematografije- “Svinjari”. Riječ je o komediji redatelja Ivana Livakovića, u kojoj glavne uloge igraju Iva Visković, Marin Radman, Iva Mihalić, Ivana Roščić, Ana Maras, Damir Poljičak, Marina Redžepović, Jasna Bilušić, Nera Stipičević, Senka Bulić, Ljerka Boroša i Jadranka Matković. 

5. Ghost in Shell

Ghost in the shell

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=G4VmJcZR0Yg

Film Ruperta Sandersa “Ghost in Shell” u kinima možete pogledati od 30. ožujka. Riječ je o filmu nastalom na nasljeđu poznate japanske znanstveno- fantastične franšize. U ovom filmskom ostvarenju glavnu ulogu tumači Scarlett Johansson, a pridružit će joj se i Michael Wincott te Pilou Asbak.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This