the-himalayas

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=S9UeQ0qhWnc

Prosinac je mjesec koji se vezuju uz štošta pozitivno, šaroliko i zabavno, a ovo su filmovi koji u sljedećem mjesecu stižu u hrvatska kina. Pripremite se kratkim pregledom i trailerima za nadolazeće filmove i uživajte u blagdanskom raspoloženju.

  1. La la land

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova, Ryan Gosling i Emma Stone, vraćaju se zajedno na filmska platna. Riječ je o glazbenoj drami s komičnim elementima – „La la land” – koja prati život i odnos mladog pijanista i glumice u potrazi za slavom. Nakon filmova „Crazy stupid love” i „Gangster squad” jedva čekamo vidjeti kako su se Ryan i Emma ponovno snašli na zajedničkom filmskom setu.

2. The Himalayas

Nevjerojatno topla priča u filmu „The Himalayas” temeljena je na stvarnom događaju, a prati jednu korejsku skupinu planinara koji se bore s ekstremnim uvjetima penjući se na Himalaju. Njihovi ciljevi nisu niti malo sebični. Penjanje na planinu ovoga puta suočava ih s najvećim izazovom njihova života, ali oni neće odustati dok ne ostvare ono po što su došli. Toliko hladnoće na jednom mjestu uspjet će ugrijati svačije srce, stoga nikako ne propustite pogledati film korejskog redatelja Seok- hoon Leea.

3. Shut in 

Ljubitelje psiholoških trilera razveselit će vijest o dolasku filma „Shut in” u kina redatelja Farrena Blackburna. Riječ je o filmu u kojem glavnu ulogu tumači prelijepa Naomi Watts. Suočena s već strašnom sudbinom brige za nepokretnog sina, u njen život dolazi još jedna zadaća, dječak koji joj je ostavljen i prepušten. Stvari se ubrzo počinju komplicirati, a vani jača oluja koja nikako ne olakšava situaciju.

4. The Infiltrator 

Još jedan film u prosincu donosi vam priču temeljenu na istinitom događaju, a ovoga puta u biografskoj kriminalističkoj drami ponovno susrećemo Bryana Cranstona (Breaking Bad) u svijetu droge. Prerušen u korumpiranog biznismena, specijalni agent U. S. Customs-a suočit će se s težom stranom svoga posla, ali će pomoći pri uhićenju kolumbijskog „kralja droge” Pabla Escobara.

5. Gold 

Film „Gold” u režiji Stephena Gaghana donosi nam film temeljen na istinitim događajima, a prati život neuspješnog biznismena Kennyja Wellsa. Wellsa utjelovljuje Oscarom nagrađeni Matthew McConaughey, a potraga za zlatom i boljim životom, njega i njegovog prijatelja geologa Michaela Acosta (Edgar Ramirez) odvodi u središte Indonezije. Stvari se ubrzo počinju zlatiti, ali nije uvijek sve onako kako se čini.

Prosinac je idealan mjesec za odlazak u kino, stoga si složite raspored kako ne biste propustili ni jedan od najavljenih filmova.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This