Movie time

shutterstock_203958127

Mjesec veljača već nam je na pragu, a kako biste bili što spremniji filmski se organizirati,  mi vam donosimo pet filmskih naslova koje ćete uskoro moći pogledati u CineStar kinima diljem zemlje. Mjesec veljača u CineStar kinima donosi šarolik program, na kojem će se naći i neki dugo iščekivani filmovi, pa vjerujemo da će svačiji ukus biti zadovoljen.

  1. Pedeset nijansi mračniji
Pedeset nijansi mračniji

Blitzgroup

Drugi dio jedne od naiščekivanijih trilogija, u veljači stiže u kina. Vjerni obožavatelji to već znaju jer su karte za ovaj naslov puštene u pretprodaju već neko vrijeme. Drugi naslov trilogije, “Pedeset nijansi mračniji” nastao je u režiji Jamesa Foleya, a Christiana Greya i Anastasiu Steele i ovoga puta utjelovit će Jamie Dornan i Dakota Johnson. Sjene iz Christianove prošlosti u drugom nastavku počinju se pojavljivati upravo u trenutku kada par pronađe svoj mir, a kako će se stvari rasplesti moći ćete pogledati od 9. veljače 2017. godine.

2. Lego Batman Film

Lego Batman

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=rGQUKzSDhrg&t=30s

Za nešto mlađu publiku, 9. veljače u CineStar kina stiže animirana akcijska komedija “Lego Batman” film u režiji Chrisa McKaya. Povratak u Gotham City, malce će odvesti na ponovni susret sa super junakom Batmanom, koji ovoga puta stiže u paketu s posvojenim dječakom.

3. Lijek za život

Lijek za život

Blitzgroup

Triler “Lijek za život” u CineStar kina stiže 16. veljače i donosi vam priču redatelja Gorea Verbinskog o idiličnom wellnes centru u švicarskim Alpama u kojem stvari nisu onakve kakve se isprva čine. Svim korisnicima wellnes centra dijagnosticirana je ista bolest, a lijek za život svima im je potreban. U glavnim ulogama ćemo gledati Miu Goth, Danea DeHaana i Jasona Isaacsa.

4. Anka

Anka

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=mnqgyVr35vI

Prvi hrvatski vilinski film “Anka” u režiji Dejana Aćimovića donosi nam priču nastalu prema romanu Mate Lovraka “Anka Brazilijanska”. Anka nas odvodi u srednju Europu i vraća u prošlo prošlo stoljeće, gdje djevojčica iz sirotišta upoznaje neobične i bajkovite stanovnike čudesne šume. U glavnim ulogama gledat ćemo Erica Cantonu, Cvitu Viljac, Anđelu Ramljak, Radu Šerbedžiju, Nikolu Koju i brojne druge, a “Anka” u kina stiže 23. veljače.

5. T2 Trainspotting

T2 Trainspotting

Continental film

Dvadeset godina nakon, dočekali smo i drugi naslov jednog od najkultnijeg britanskog filma “Trainspotting” u režiji Dannya Boylea. Dvadeset godina nakon, Mark Renton (Ewan McGregor) vraća se na jedino mjesto koje je mogao nazvati domom- Edinburg, a tamo ga čeka cijela poznata ekipa. T2 Trainspotting u kinima možete pogledati od 23. veljače 2017. godine.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This