Wes Anderson

shutterstock_Denis Makarenko

Iako je još prije nekoliko mjeseci redatelj Wes Anderson objavio detalje iz svog nadolazećeg animiranog filma “Isle of Dogs“, tek nedavno je objavljen kratki isječak koji nas upoznaje i s impresivnom glumačkom postavom filma.

Wes Anderson redatelj je čiji smo posljednji film gledali 2014. godine, a radilo se o nagrađivanoj komediji “Hotel Grand Budapest”. Andersonov nadolazeći film “Isle of Dogs” očekujemo u 2018. godini, a riječ je avanturističkoj animiranoj komediji smještenoj u Japanu. Radnja filma pratit će malenog dječaka i njegovu potragu za svojim psom.

Glumci, čije glasove očekujemo u novom filmskom ostvarenju Wesa Andersona su redom: Bill Murray, Jeff Goldblum, Edward Norton, Tilda Swinton i Frances McDormand, a plakat potvrđuje i glasove uloga koje daju Scarlett Johansson, Harvey Keitel, Greta Gerwig i Yoko Ono.

Datum premijere filma “Isle of Dogs” u Americi je 20. travnja 2018. godine, nakon čega se nadamo da stiže i u naša kina. Službenog trailera još uvijek nema, no u nastavku donosimo kratki video i obraćanje samog redatelja Wesa Andersona.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This