jude Law

Shutterstock_ Canadapanda

U novom nastavku priče o “Fantastičnim zvijerima i gdje ih naći”, glumac Jude Law utjelovit će lik profesora Albusa Dumbledorea u njegovim mladim danima, desetljećima prije no što je postao ravnatelj škole za čarobnjake Hogwarts.

Oskarovac Jude Law ,koje smo prethodne godine gledali u liku Mladog Pape, u novom nastavku iz franšize o Harry Potteru, “Fantastične zvijeri i gdje ih naći 2“, zamijenit će mjesta Richarda Harrisa i Michaela Gambona koji su do sada glumili Albusa Dumbledorea.

Novi nastavak “Fantastične zvijeri i gdje ih naći” ponovno će režirati David Yates, a uz Jude Lawa, u novom nastavku čarobne  franšize nastale iz pera J. K. Rowlling gledat ćemo i Katherine Waterston, Alison Sudol, Zoë Kravitz, Eddie Redmayne, Johnny Depp te brojne druge. Prvi nastavak “Fantastične zvijeri i gdje ih naći” uspješnoj e prošao i kod publike i kod kritike, a nagrađen je i nagradom Oscar u kategoriji za najbolju kostimografiju, što je prvi Oscar ikad dodijeljen filmu iz franšize o Harry Potteru.

Svjetska premijera filma “Fantastične zvijeri i gdje ih naći 2” očekuje se 18. studenog 2018. godine.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This