Arthur

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=864zcREOnzg

Mnogo puta ispričanu priču o kralju Arthuru uskoro ćemo gledati kroz viziju jednog od najpoznatijih britanskih filmskih redatelja, Guy Ritchiea. 

Guy Ritchie, redatelj je kojeg poznajemo po specifičnim likovima i radnjama unutar okvira kriminalnih i akcijskih radnji, a ovoga puta okušat će se u ponešto drugačijoj tematici, i to režirajući film “King Arthur: Legend of the Sword”. Osim režije, Guy Ritchie će uz Jobya Harolda potpisati i scenarij za film.

“King Arthur: Legend of the Sword” epska je avanturistička povijesna drama, koja je javnost publike, uz redateljski angažman Guy Ritchiea, privukla i zanimljivim odabirom glumačke postave. Kralja Arthura tako će utjeloviti Charlie Hunnam, koji će nakon što mu u ruke dođe slavni mač Excalibur doživjeti svoje kraljevsko podrijetlo, a život će mu dobiti posve novi smisao.

Uz Charliea Hammona, lik diktatora Vortigernoma utjelovit će Jude Law, a društvo će im praviti i Hermione Corfield, Annabelle Wallis, Eric Bana i brojni drugi. Film će kino premijeru diljem svijeta doživjeti 12. svibnja 2017. godine, a do tada predlažemo da pogledate teaser trailera.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This