King Arthur

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=Bvg-7EreG9E

Samo nas dva tjedna dijele od premijere dugo iščekivane avanturističke fantasy drame “King Arthur: Legend of The Sword“, čiju režiju potpisuje slavni Guy Ritchie.

Kako sam naziv filma nagovještava, radnja filma temeljit će se na događajima vezanim uz život protagonista, kralja Arthura, o kojem smo svi čuli brojne legende. Lik kralja Arthura utjelovit će Charlie Hunnamglumac koji je dobro poznat fanovima serije “Sinovi anarhije”. Radnja filma temeljit će se na Arthurovom putu od ulice do trona, a jednu od bitnijih uloga odigrat će i njegov pronalazak mača Excalibura.

Uz redatelja Guya Ritchieja, scenarij za film potpisao su i Joby Harold te Lionel Wigram. U ostalim ulogama, uz Charliea Hunnama, gledat ćemo glumce Astrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou, Aidan Gillen i Eric Bana.

Film “King Arthur: Legend of The Sword” s kino distribucijom kreče u Australiji 11. svibnja 2017. nakon čega će se prikazati i kinima diljem svijeta. Do tada predlažemo da pogledate trailer i doživite dio energije koju donosi ova fantasy drama s epskom pričom i potpisom slavnog Guya Ritchieja.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This