Kirsten Dunst

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=6NWwm6kkqMQ

Nakon što se ulogom Peggy Blumquist u televizijskoj seriji “Fargo“(2014.), Kirsten Dunst okušala i ovom glumačkom formatu, nije postalo neobično vidjeti najavu za još jednu njenu ulogu u sličnom televizijskom obliku. Naime, potvrđeno je da će se Kirsten Dunst, uz Georgea Clooney i Yorgosa Lanthimosa, upustiti u projekt koji se krije pod nazivom “How to Become a God in Central Florida”. 

Yorgos Lanthimos, široj filmskoj publici, poznat je kao pomalo ekscetričan, ali jedinstven grčki redatelja koji se najbolje prezentirao distopijskom tematikom u filmu “The Lobter” (2015.).

Vođen tragom crne komedije i osobnog stila, Yorgos Lanthimos odlučio se režirati seriju “How to Become a God in Central Florida” koja se ne odvija u distopijskoj budućnosti, već u devedesetim godinama prošlog stoljeća. Da ime slavne osobe govori mnogo u kontekstu marketinga, svima je jasna stvar, ali ne mora nužno označavati i jednini odskočni korak za uspjeh nekog projekata. Tako se uz ime Emmyem nominirane glumice za ulogu u serijalu “Fargo”- Kirsten Dunst, pojavljuju i imena Georgea Clooneya i Granta Heslova u ulozi producenata.

Kirsten Dunst u crnoj komediji “How to Become a God in Central Florida” utjelovit će lik Krystal Gall, siromašne udovice koja posao blagajnice koristi kao sitnu prevaru kako bi došla do veće količine novca. Priča je to o klasičnom ostvarenju američkog sna, koja s obzirom na ekipu koja radi na njoj, nikako neće biti samo klasična.

Robert Funke i Matt Lutsky potpisat će scenarij za seriju, a više detalja o tome kada bismo seriju mogli i pogledati donosimo uskoro.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This