Kino Zlatna vrata

Ivana Tolj

Splitska kinoteka Zlatna vrata, i u mjesecu prosincu nastavlja sa simpatičnim edukativnim  i zabavnim programom “Odabrao umjesto Đele Hadžiselimoviča”. Program će se i ovog mjeseca održati na posljednji utorak, a gost Zlatnih vrata ovog puta je glumica Lana Barić. Lana će umjesto Đele odabrati 27. prosinca u 20 sati.

Nakon novinara Predraga Lucića i glazbenika Mladena Badovinca, na red je došla kazališna i filmska glumica Lana Barić. Poput Mladena, Lana je odlučila svoj filmski odabir držati u tajnosti do samog prikazivanja pa će svi zainteresirani morati doći do Zlatnih vrata kako bi doznali o kojem filmu se ovog mjeseca radi.

Ono što je Lana otkrila jest da odabrani film svakako pionir filmske američke nezavisne produkcije te da postoji velika vjerojatnost da mlađa publika film do sada  nije vidjela. Ipak Lanine ekspresije o ovom filmu probudile su znatiželju zbog čega svakako predlažemo da posjetite Zlatna vrata i provjerite je li Lana Barić odabrala uspješno umjesto Đele Hadžiselimovića.

Posjetimo se, ovo je treća epizoda programa “Odabrao umjesto Đele Hadžiselimovića”, a nakon Lucićeva “Grka Zorbe” i “Pulp Fictiona” Mladena Badovinca, vjerna publika Zlatnih vrata prepoznala je kvalitetu i simpatičan karakter programa što su i dokazali prepunim gledalištem.

Vjerujemo da će i Lanin film biti jednako uzbudljiv i zanimljiv te vas sve podsjećamo da navratite do Zlatnih vrata 27. prosinca u 20 sati.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This