Ljubavni život domobrana

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=k_y8BOe4rug

Nedjeljom isključivo hrvatsko i dalje vrijedi za Prvi program Hrvatske radiotelevizije pa večeras svakako ne propustite film redatelja Pave Marinkovića– “Ljubavni život domobrana” (2009.). Već neko vrijeme Prvi i Drugi program Hrvatske radiotelevizije emitiraju u stalnim terminima bogat izbor iz hrvatske kinematografije, pa će vjerna publika nakon filmova “S one stane” Zrinka Ogreste, “Narodnog heroja Ljiljana Vidića” Ivana Gorana Viteza i brojnih drugim imati priliku pogledati humornu dramu Pave Marinkovića.

Pavo Marinković, uz režiju, potpisao je i scenarij za film “Ljubavni život domobrana”, u kojem glavne uloge tumače Nenad Cvetko, Dijana Vidušin, Filip Šovagović, Jan Budar, Siniša Popović i Zoran Čubrilo. Radnja filma prati prosječan život gastro kritičara Saše, kojem ni na poslovnom ni na privatnom planu ne cvjetaju ruže, niti se nazire ikakav ozbiljniji entuzijazama na ijednom polju. Sašinim stilom sve manje je zadovoljan i njegov glavni urednik, no stvari se krenu mijenjati kada Saša upozna maserku i trenericu u fitness centru Ines. Jedna negativna recenzija za skorojevićevski restoran pokrenut će cijeli niz događanja, koji će Sašu potaknuti da se suoči s realnošću, ali i sam sa sobom.

Svakako ne propustite biti večeras u 20: 10 uz Prvi program Hrvatske radiotelevizije i melankoličnu komediju Pave Marinkovića “Ljubavni život domobrana”.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This