Pedeset nijansi mračniji

Blitzgroup

Dugo iščekivani drugi nastavak “Pedeset nijansi mračniji” u režiji Jamesa Foleya, svjetskog fenomena Pedeset nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James u kina stiže na Valentinovo, 14. veljače 2017. godine, iako je preprodaja ulaznica krenula čak dva mjeseca ranije. Obožavateljima ovog žanra i likova  Christian Greya i Anastasie Steele, koje su utjelovili Jamie Dornan i Dakota Johnson, ako su nabavili ulaznice za drugi dio popularne trilogije u trenutku kada su krenule s prodajom, čekanje do samog izlaska filma čini se kao cijela vječnost.

pedeset nijansi mračniji

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=WTKJcVQ1eDE

Ipak, kako bi im iščekivanje dolaska drugog nastavka svjetskog bestselera Pedeset nijansi sive prošlo što brže objavljen je video od 32 sekunde iz kojeg doznajemo još poneku natuknicu o radnji koja nas očekuje u drugom nastavku trilogije.

Svi koji su čitali knjigu, dodatne komentare i moguće spoilere neka ipak zadrže za sebe, a svima koji ne mogu dočekati izlazak filma predlažemo da pogledaju najnoviji video.

u novom nastavku ćemo ponovno gledati dobitnicu nagrade Oscar® Marciu Gay Harden, Jennifer Ehle, Lukea Grimesona, Ritu Oru, Victora Rasuka, Eloise Mumford i Maxa Martinia, kojim će se po prvi put pridružiti dobitnica nagrade Oscar® Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote i Eric Johnson.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This