Mi smo najbolje

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=Xtd5A9hnjaU

Zagrebačko kino Tuškanac još jednom je dokazalo da svojim raznolikim i bogatim programom već godinama zadržava svoju vjernu kino publiku te svakodnevno pridobiva nove ljubitelje filma te zabavnih i edukativnih filmskih ciklusa koje nudi u sklopu svog programa.

Jedna od zanimljivosti koje kino Tuškanac donosi u svom programu jest i ciklus Novog švedskog filma koji će se moći gledati u različitim terminima od 23. do 30. siječnja 2017. godine.

Filmovi kojim će ciklus novog švedskog filma obilovati imat će jednu karakteristiku, a to je da će se svi tematski osvrnuti na intrigantne, zanimljive, slojevite pa i provokativne, istinite, ali i fikcijske ženske priče i sudbine.

Na programu Novog švedskog filma u kinu Tuškanac očekuje vas film “Gubitnik” (2014.) redatelja Ronniea Sandahla, “Astrid” (2014.) redateljice Kristine Lindstrom, film iz 2013., “Mi smo najbolje” u režiji Lukasa Moodyssona,Miraklet i Viskan” (2015.) Johna Olssona, film “Mlada Sophie Bell” (2014.) Amande Adolfsson te film “Krug” (2015.) you

Detaljnije od filmovima možete pronaći na ovom linku, a termine prikazivanja na ovom.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This