Koliba

Blitz

Lionsgate je pustio novi trailer za nadolazeći film Koliba, redatelja Stuarta Hazeldinea, sa Samom Worthingtonom, Octavijom Spencer i Timom McGrawom u glavnim ulogama.

Temeljen na bestselleru Williama P. Younga, film prati Macka Phillipsa (Worthington) koji žaluje nakon otmice njegove najmlađe kćeri. Dokaz da je brutalno ubijena pronađen je u nekoj napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije ožalošćeni Mack prima nevjerojatnu poruku, kojom ga se poziva da posjeti onu istu kolibu. Unatoč svojim dvojbama Mack  jedno zimsko prijepodne odlazi tamo i doživljava najmračniju moru. Ono što će pronaći u kolibi, zauvijek će promijeniti njegov život.

U svijetu u kojem religija postaje sve nevažnija, „Koliba” se bori s vječnim pitanjem – gdje se nalazi Bog u svijetu ispunjenom neizrecivom boli. Ono što je Mack doživio zaprepastit će vas i promijeniti možda točno koliko je promijenilo i njega.

Film Koliba, od producenata filmova Pijev život i Priča o prvaku, u distribuciji Blitza, dolazi u naša kina u travnju iduće godine.

Izvor: Blitzgroup

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This