T2 Trainspotting

Continental film

Kompletna glumačka ekipa na čelu s redateljem okupila se na mjestu radnje nastavka kultnog filma iz 1996.!

Gala premijera filmskog hita T2 TRAINSPOTTING ovoga se vikenda održala u Edinburghu u Škotskoj, a grad nije mogao bolje biti izabran budući je on ujedno i glavno mjesto radnje nastavka kultnog filma iz 1996. godine koji se zbog svoje kvalitete, ali i kultnog statusa kojeg uživa već više od 20 godina s pravom smatra jednim od najboljih britanskih filmova ikad snimljenih. Premijera je privukla brojne poznate ličnosti na čelu s kompletnom glumačkom ekipom oba filma (Ewanom McGregorom, Ewanom Bremnerom, Johnnyjem Leejem Millerom i Robertom Carlyleom) koju je predvodio redatelj i oskarovac Danny Boyle.

T2 Trainspotting

Continental film

Osim što su se fotografirali na velikom crvenom tepihu glumci i redatelj su okupljenim obožavateljima dijelili autograme i ustupali selfieje, a sve radi promocije hita T2 TRAINSTPOTTING koji će nakon projekcije na filmskom festivalu u Berlinu krenuti u kino distribuciju kako u svjetska, tako i u domaća kina (23. veljače).

T2Trainspotting

Continental film

T2 TRAINSPOTTING nastavak je priče o Rentonu, Spudu, Sick Boyu i Begbieju. Prošlo je dvadeset godina. Mnogo toga se promijenilo, ali mnogo toga je ostalo potpuno isto. Mark Renton vraća se na jedino mjesto koje je ikada mogao zvati domom. Svi ga čekaju: Spud, Sick Boy i Begbie. I drugi stari prijatelji također ga čekaju: tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, samo-destrukcija i smrtna opasnost… Svi su se skupili kako bi mu poželjeli dobrodošlicu. Po drugi put.

Uz povratak praktički identične filmske ekipe ispred, ali i iza kamere, nesmunjivo je da je T2 TRAINSPOTTING jedan od najiščekivanijih filmova prve polovice 2017. godine!

T2 TRAINSPOTTING u domaća kina stiže 23. veljače!

Izvor: Continental film

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This