Uzbuna na zelenom vrhu

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=WjewStsF-YE

Najnoviji film o dječaku Koku, “Uzbuna na zelenom vrhu” u hrvatska kina stiže 26. siječnja, a misteriozni dječak za svoje obožavatelje pripremio je zanimljivu mozgalicu koja otkriva što vas očekuje u najnovijem filmu nastalom prema književnom predlošku Ivana Kušana. Ako ste nestrpljivi i znatiželjni, svakako pogledajte na Kokovoj tajnoj stranici kakvu je zagonetku smislio, pokušajte je riješiti i što prije  saznajte  zbog čega se dignula uzbuna na zelenom vrhu.

Nakon filmova, “Koko i duhovi”, “Zagonetni dječak” i “Ljubav ili smrt” redateljica Čejen Černić vraća nas na početak Kokova puta i donosi nam još jedno uzbudljivo izdanje priče o Koku i o avanturama u kojima se našao. Kako je sve počelo i kako je simpatični i svima dragi dječak Koko postao detektiv saznat ćete u nastavku filma “Uzbuna na zelenom vrhu” koji će vam uvelike popuniti neke nejasnoće iz prethodnih avanturističko- misterioznih filmova, nastalih prema romanima koji su uveselili mnoga djetinjstva.

Dječaka Koka u filmu glumi Marko Tocilj, a pridružit će mu se i Alex Rakoš, Jan Pentek, Tin Gregorić, Jakov Piljek, Lucija Philips, Sara Čolaković, Toma Serdarević, Dora Bilić, Dijana Vidušin, i Ozren Grabarić. Uz redateljicu Čejen Černić, scenarij za film “Uzbuna na zelenom vrhu” potpisuje Hana Jušić, nagrađivana redateljica koja se ove godine proslavila filmom “Ne gledaj mi u pijat”:

U iščekivanju dolaska Koka i “Uzbune na zelenom vrhu” ne zaboravite otkriti što je Koko pripremio za vas na svojoj tajnoj stranici.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This