fantomski dječak

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=cEZzhT_PBzQ

I ove subote 29. travnja, zagrebačko kino Tuškanac organizira zabavno- edukativni program za najmlađe filmoljupce. Pametno kino.

Pametno kino edukativno je zabavni program za najmlađe goste kina Tuškanac, koji se organizira jutarnjim terminima subotom. Program započinje projekcijom dječjega filma u 11 sati, a nastavlja se u predvorju kina zabavom za najmlađe s umjetničkim kreativnim radionicama slikanja, risanja, modeliranja, snimanja, žongliranja, te dramskim radionicama…a sve uz brižnu asistenciju kreativnih „teta“.
Radionice traju 60 minuta i namijenjene su djeci od 5 do 10 godina, ali dobrodošla su djeca svih dobi, a roditeljska je pratnja obvezatna.

Ove subote, 29. travnja, na programu je animirani film redatelja Jean-Loup Feliciolia i Alaina Gagnola “Fantomski dječak”. Lik fantomskog dječaka utjelovljuje jedanaestogodišnji Alex, koji zbog bolesti leukemije dospijeva u bolnicu. U bolnici otkriva da je u snu kadar napustiti vlastito tijelo, levitirati i letjeti nad gradom. Na isti bolnički odjel dolazi i unesrećeni policajac Leo koji je otkrio zlog urotnika koji kani računarskim virusom podčiniti New York, ali mu šefovi ne vjeruju. Onemoćali policajac, dječak s čudesnom sposobnošću i domišljata novinarka udružuju se da bi spasili New York. “Fantomski dječak” uzbudljivo je filmsko iskustvo za djecu različitih uzrasta, ali i za odrasle.

Ulaznica je 20 kuna, a može se kupiti na blagajni kina.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This