deadpool

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=Rz4AqfIAqnY

Ako ste kojim slučajem slagali svoju listu najboljih i najuspješnijih filmskih ostvarenja u 2016. godini, Googleov i Vaš popis preklopit će se u slučaju da ste veliki fan znanstvene fantastike i akcije. U svakom slučaju, kraj 2015. i cijela 2016. godina donijeli su cijeli niz filmskih uspješnica na različitim žanrovskim i tematskim okvirima. Google se za svoj Top 50 najboljih filmova u 2016. odlučio vrlo jednostavno, prema broju klikova i traženih filmova u trgovini Google Play, prema čemu je onda ovih pedeset najboljih ipak odabir publike, čiji glas u konačnici i jest najvažniji.

Donosimo vam sam vrh piramide nagrađenih, Top 5, a cijeli popis možete pronaći na sljedećem linku.

5. Batman V Superman: Zora pravednika (Ultimate edition)

Sukob dvaju najvećih superjunaka Batmana (Ben Affleck) i Supermana (Henry Cavill) kulminirao je u naslovu redatelja Zacka Snydera, a vremenu dok se njih dvojica prepiru oko prevlasti, čovječanstvu prijeti stvarna opasnost. Ljubiteljima filmova u superjunacima svakako će se svidjeti ovaj snažni i zgodni tandem.

4. Kapetan Amerika: Građanski rat

Još jedan film u nizu o očuvanju čovječanstva. Ovoga puta riječ je o filmu Anthonyja i Joea Russa u kojem glavne uloge tumače Chris Evans, Robert Downey Jr. i Scarlett Johansson.

3. Zootopia

Animirani film Byrona Howarda i Richa Moorea odvodi vas u civilizirani životinjski svijet u kojem iako je sve lijepo i šareno, još uvijek postoje jasne razlike između dobra i zla. Iako je animirana, Zootopia se svakako preporučuje i odraslima.

2. Zvjezdani ratovi: Sila se budi

Za samo jedno mjesto, titula najboljeg prema Google Play trgovini pobjegla je sedmom nastavku Zvjezdanih staza: Sila se budi. Usprkos tome, film si je osigurao vjernost svoje publike i filmske kritike.

  1. Deadpool

Prvo mjesto prema Google korisnicima pripalo je još jednom superjunaku, Deadpoolu. Režiju potpisuje Tom Miller, a glavne uloge nose Morena Baccarin, Ryan Reynolds i Gina Carano. Film će vas zasigurno nasmijati i zagrijati, a konačni sud ipak donesite sami.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This