pedeset nijansi mračniji

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=e8zltjT38_c&feature=youtu.be

PEDESET NIJANSI MRAČNIJI je napeto iščekivan nastavak svjetskog fenomena Pedeset nijansi sive, nastalog prema bestseleru E. L. James. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti. Prvi film, zaradio je preko 560 $ milijuna dolara, a novo poglavlje stiže na Valentinovo 2017. godine i poziva vas da uskočite u nešto nijansu mračnije.

Jamie Dornan i Dakota Johnson ponavljaju svoje uloge kao Christian Grey i Anastasia Steele u filmu Pedest nijansi mračniji.

Kada Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost.

U novom nastavku ćemo opet gledati dobitnicu nagrade Oscar® Marciu Gay Harden, Jennifer Ehle, Lukea Grimesona, Ritu Oru, Victora Rasuka, Eloise Mumford i Maxa Martinija, kojim će se po prvi put pridružiti dobitnica nagrade Oscar® Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote i Eric Johnson.

Redatelj je James Foley (Fear, House of Cards), a producenti su opet Michael De Luca, Dana Brunetti i Marcus Viscidi, zajedno s E. L. James, spisateljicom blockbuster serijala. Scenarij potpisuje Niall Leonard.

Pedeset nijansi mračniji, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže na Valentinovo 2017. godine.

Izvor: Blitzgroup

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This