King Arthur

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=Bvg-7EreG9E

Guy Ritchie, redatelj je kojeg rado povezujemo s filmskim uspješnicama “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998.), “Snatch” (2000.) i “RocknRolla'”(2008.), s kojima je stekao slavu i formirao svoj prepoznatljivi stil, a nakon njegovog posljednjeg filma, relativno manje zamjećenog filma, “The Man from U.N.C.L.E.” (2015.), stigao je i prvi službeni trailer za Ritchiev najnoviji film- “King Arthur- Legend of a Sword”.

Već poznata priča o kralju Arthuru i maču Exaliburu, kroz viziju Guyja Ritchiea, bit će prikazana na pomalo drugačiji način, pa ćemo u filmu “King Arthur- Legend of a Sword” pratiti mladog kralja Arthura od trenutaka kada, sa svojim prijateljima, vrijeme provodi na ulicama drevnoga i mračnog Londona, ne znajući da je upravo on prijestolonasljednik i sin ubijenog kralja. Susret s mačem Exaliburom pokrenut će neku novu energiju u Arthuru i susresti ga s Vortigernom. Borba za osvetom čini se kao jedini logičan ishod cijele priče.

Arthura utjelovljuje Charlie Hunnam, poznat nam iz serije “Sinovi Anarhije”, dok će Jude Law igrati lik Vortigerna. Glumačku postavu upotpunit će i Djimon Hounsou, Àstrid Bergès-Frisbey, Aidan Gillen, Eric Bana, Mikael Persbrandt pa čak i poznati nogometaš David Beckham, u jednoj od sporednih uloga.

Izlazak filma “King Arthur- Legend of a Sword” najavljen je u svibnju 2017. godine, a do tada predlažemo da pogledati prvu verziju službenog trailera.

 

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This