ismaels ghosts

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=QGjxfigJ9BQ

Kako je nedavno objavljen i službeni popis filmova koji će se prikazati na ovogodišnjem izdanju prestižnog filmskog festivala u Cannesu, doznali smo da će čast otvorenje pripasti filmu redatelja i scenarista Arnauda Desplechina “Ismael’s Ghost”.

Redatelju Arnausu Desplechinu ovo će biti nova prilika za osvajanje Zlatne palme, nakon što su na prijašnjim izdanjima Cannes film festivala bili prikazani njegovi filmovi “My Sex Life… or How I Got into an Argument”, “A Christmas Tale”,” Jimmy P.” i “My Golden Days”.

Radnja filma prati Ismaela Vuillarda (Mathieu Amalric) koji upravo snima svoj novi film o Ivanu, atipičnom diplomatu za čiji lik ga je inspirirao njegov brat. Ismael živi ugodnim životom, sretno je zaljubljen u Silviju (Charlotte Gainsbourg), no stvari se mijenjaju kada mu se u život vrati bivša ljubav Carlotta (Marion Cotillard) za koju je mislio da je preminula prije dvadeset godina. U nemogućnosti da se nosi s novonastalom situacijom, Ismael odlazi živjeti u osamljenu porodičnu kuću u Roubaixu kao odmetnik opkoljen duhovima svoje prošlosti.

Film će se premijerno prikazati u Cannesu 17. svibnja 2017. godine, nakon čega će krenuti i s kino distribucijom. Do tada predlažemo da pogledate službeni trailer u nastavku.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This