Robin Hood

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=7i0O9vmxDks

Producenti filma “Robin Hood: Origins” i organizatori castinga za statiste pozivaju sve zainteresirane da se prijave na audiciju i postanu dio još jednog filmskog spektakla zbog kojeg će cijeli svijet ponovno gledati scenografiju grada Dubrovnika. 

Nakon što je Dubrovnik postao kulisa za planetarno popularnu seriju “Igra prijestolja” te znanstveno- fantastičnu franšizu “Ratovi zvijezda” sve je spremno za pretvaranje ulica grada u slavni Nottingham. Naime, Dubrovnik je ponovno domaćin svjetskoj filmskoj industriji koja će upravo na ulicama ovog povijesnog grada, krajem veljače i početkom ožujka snimati film “Robin Hood: Origins”.

Upravo danas, 16. siječnja započela je audicija za statiste koji će imati priliku glumiti u filmskom spektaklu Otta Bathursta “Robin Hood: Origins”. Audicija će se održavati u u hotelu Hilton Imperial u dvorani ‘Ballroom A’, do petka 20. siječnja,  u terminima od 9 do 13 te od 15 do 20 sati, u organizaciji tvrtke ”Pakt Media”, a mogu joj pristupiti zainteresirani svih dobnih skupina te oba spola.

Podsjetimo se, film “Robin Hood: Origins” snimat će se pod redateljskom palicom Otta Bathursta, a među glavnim glumcima gledat ćemo Tarona Egertona, Jamiea Foxxa i Eve Hewson. Jedan od izvršnih producenata filma čiji je budžet čak 90 milijuna dolara, jest i Leonardo DiCaprio.

Organizatori audicije za statiste pozivaju sve zainteresirane da dođu tijekom ovog tjedna i prijave se kako bi postali dio filmskog spektakla “Robin Hood: Origins”.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This