shutterstock_373495843

shutterstock_373495843

Kino klub Zagreb poziva sve one zainteresirane filmoljupce da se priključe, kako oni kažu, neodoljivo inovativnoj, neugodno kreativnoj, te  novoj i apsolutno naprednoj radionici. Riječ je o radionici najglupljeg filma koja će se u prostorima zagrebačkog Kino kluba održati u terminima od četvrtka 27. travnja do subote 29. travnja, uglavnom u večernjim satima iza 18.

I sam cilj radionice najglupljeg filma pomalo je drugačiji nego li što to obično biva na klasičnim filmskim radionicama. Ovoga puta, osnovni cilj je uključivanje elemenata koji se inače izbjegavaju tokom snimanja filma. Svaki polaznik radionice imat će tako priliku snimiti svoj najgluplji film u trajanju do tri minute i u jednom kadru.

Za prijavu je potrebno raspisati ideju (u nekoliko rečenica), koja sadrži glupe filmske klišeje, elemente i/ili estetike koje vas po mogućnosti nerviraju ili provociraju, te uz nju priložiti i motivacijsko pismo.

Radionica je namijenjena članovima Kinokluba Zagreb koji su ozbiljni u svojoj šašavosti i ne zaziru od gluposti. Mentor radionice je Miloš Tomić, reditelj, roditelj, animator, snimatelj, muzičar, prijatelj i odličan sugovornik o filmu i oko filma (nije olimpijac niti astrolog).

Prijave na radionicu su otvorene još manje od tri dana, točnije do 25. travnja, uključujući i taj dan. Ako imate ideju svakako se prijavite.

Za sve dodatne informacije posjetite službenu stranicu.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This