Vincent Gallo

shutterstock_111987323

I ovoga petka, 28. listopada, Kino klub Split misli na sve filmoljupce u gradu željne dobre zabave, ali i edukativnog programa.

U sklopu dvotjednog ciklusa Sick Captivity Drama u petak, 28. listopada s početkom u 20:30, prikazat će se drugi po redu film redatelja Vincenta Galla Buffalo ’66.

Buffalo ’66

Buffalo ’66. Gallov je redateljski debi snimljen 1998. godine. Umjetnik, glazbenik i glumac i new Yorka, Vincent Gallo u Buffalo ’66 donosi vam priču o nadasve neobičnom i osebujnom Billyju Brownu sa snažnim problemom kontroliranja emocija.

Nakon izlaska iz zatvora Billy se zaputi svojoj rodnoj kući, ali na putu ga sprečavaju neobične situacije, kojima je uglavnom i sam pokretač, a među glavnim protagonistima tih situacija jest i balerina koju utjelovljuje Christina Ricci. Nakon što je otme u želji da glumi njegovu suprugu, u odnosu likova počinje se događati prava turbulentna priča, a kombinacija emocija Billy Browna koju ni on sam ne razumije držat će vas prikovanima za ekran do kraja filma.

Projekcije filmova petkom u prostorima Kino kluba Split ne prikazuju se isključivo zbog zabave, već su i edukativnog karaktera, a rezervirane su kako za članove Kino kluba, tako i za sve ostale zainteresirane ljubitelje filma. Ulaz je besplatan, stoga ne propustite priliku za kvalitetno filmsko druženje petkom u prostorima Kino kluba Split.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This