pula film festival

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=mxkcrMD8-g8

Pulski filmski festival i ove godine u sklopu Pula PROfessionala organizira poseban program namijenjen svim mladim ljubiteljima filma – Mladi filmofili. Tako će i ove godine mladi ljubitelji filma boraviti u Puli za vrijeme trajanja festivala, gledati filmove, pisati kritike i dodijeliti nagrade najboljim filmovima po svom izboru, ali i upoznati brojne filmske autore i profesionalce iz svijeta audiovizualne industrije.

Ove godine Pula Film Festival održat će se u svom 64. izdanju, a vrijeme trajanja događaja odvijat će se od 15. do 22. srpnja 2017. godine. Pulski filmski festival, najstariji i najznačajniji u Hrvatskoj, a kako iz organizacije najavljuju, ove će godine stvoriti jedinstvenu bazu mladih zaljubljenika u film. Istinski ljubitelji filma vrijedne filmske naslove samostalno će tematizirati i analizirati izravnim uključivanjem u aktivne rasprave vezane uz film, filmaše i filmsku kritiku.

O čemu se zapravo radi? Već niz godina, u sklopu Pula Film Festivala, organizira se projekt Mladi filmofili. Riječ je o projektu koji okuplja sve mlade i buduće profesionalce iz područja audiovizualne produkcije, filmske entuzijaste i ljubitelje sedme umjetnosti – s ciljem da im otvori vidike kad je riječ o promišljanju i konzumiranju filma.

Na projekt Mladi filmofili mogu se prijaviti svi zainteresirani između 18 i 29 godina. Uvjet je da dobro znaju hrvatski i engelski jezik te da su strastveni ljubitelji sedme umjetnosti.

Prijave su otvorene do 24. svibnja a vrše se online, putem obrasca dostupnog na http://pulafilmfestival.hr/hr/filmofili-prijava. Više informacija možete pronaći na službenim stranicama Pula Film Festivala.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This