robert downey jr

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=t0gkzLHONXk

Službeno je potvrđeno da će američki glumac Robert Downey Jr. preuzeti ulogu najpoznatijeg doktora za životinje- doktora Dolittlea.

Iako je u tijeku snimanje filma “Avengers: Infinity War“, u kojem spomenuti glumac tumači lik Iron Mana, na neko vrijeme Downey Jr. “Osvetnike” će zamijeniti životinjskim svijetom. Riječ je o filmu koji se krije pod nazivom “The Voyage of Doctor Dolittle“, a režiju za film potpisuje Stephen Gaghan. Redatelj Gaghan, 2001. godine osvojio je nagradu Oscar za scenarij na filmu “Traffic”, a posljednje što smo gledali pod njegovom redateljskom palicom je film “Gold” u kojem je Matthew McCConaughey tumačio glavnu ulogu.

Inače, Dr. John Dolittle pojavio se tijekom 1920-ih u serijalnu dječjih knjiga autora Hugha Loftinga, a njegov lik do sada su tumačili na filmskom platnu glumci Eddie Murphy i Rex Harrison.

Nije poznato koga ćemo sve, uz Roberta Downeya Jr., gledati u najnovijem filmskom uratku o najpoznatijem doktoru za životinje, dr. Dolittleu, no poznato je da će glavni glumac, uz svoju suprugu Susan te Joea Rotha i Jeffa Kirschenbauma film i producirati.

Snimanje filma tek je najavljeno pa nemamo detaljnije informacije o datumu kada bismo ga mogli očekivati, ali ćemo vas svakako na vrijeme o tome obavijestiti.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This