Scarlett Johansson

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=md3l91eeM7w&t=111s

Kao i svake godine, prestižni američki poslovni časopis Forbes objavio je listu financijski najuspješnijih osoba u godini na zalazu, a u čak nekoliko kategorija našla se talentirana holivudska glumica- Scarlett Johansson.

Kada je riječ o osobama iz holivudskih okvira, njihova uspješnost mjeri se u prodaji kino ulaznica, a ove godine pobjeda je uvjerljivo pripala glumici Scarlett Johansson. Filmovi iz 2016. godine, kojima je svojim pojavljivanjem Johansson višestruko pridonijela, “‘Hail, Caesar!” i ”Captain America: Civil War”  zaradili su preko 1,2 milijuna dolara od prodaje kino ulaznica. Upravo ta činjenica, mjerljiva u vidljivim brojkama, donijela je talentiranoj Scarlett mjesto na prestižnoj listi za 2016. godinu. Također, Scarlett Johansson našla se i na trećoj poziciji Forbesove liste kao najunosnija glumica godine. 

Činjenica da je Scarlett proslavio upravo film “Captain America: Civil War” dosta ide u prilog popularnosti filmova o superjunacima koja je u 2016. godini poharala filmsku industriju. Iako je riječ uglavnom o holivudskom tržištu, publika je po brojnim anketa na listu top 5 filmova ove godine, odabrala upravo filmove spomenute tematike, među kojima se našao i “Captain Amerika: Civil War”.

Odmah iza uspješne Scarlett Johansson, na drugom mjestu Forbesove liste našli su se Chris Evans i Robert Downey Jr., koji su zajedno s Johansson glumili u filmu “Captain America: Civil War”. O popularnosti superjunačke tematike svjedoče i imena glumaca Willa Smitha, Margot Robbie i Ryana Reynoldsa, koji se također proslavili, na spomenutu filmsku tematiku ove godine.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This