Secret art cinema

Zlatna vrata

«Zašto je monumentalna osmica osvojila prostor i što sve skriva znak beskonačnosti?»

“SECRET ART CINEMA novi je filmski program posvećen umjetnosti. Počinje s paralelnim tajnim projekcijama 8. veljače 2017. u 20 sati u organizaciji Udruge Pari Pikule i u suradnji s Kinom Urania u Osijeku, Art-Kinom Croatia u Rijeci, Kinotekom Zlatna vrata u Splitu i Festivalom mediteranskog filma Split.
Cilj programa je otkrivanje magičnog svijeta kreativnosti uz filmove i popratna događanja, a osim u kinima održavat će se i kao pop-up event na nizu alternativnih lokacija.

Zašto Secret Arts Cinema?

Jer mi volimo kreativno pa vas vodimo u filmsko-umjetničku avanturu koja podrazumijeva da gledatelji ne znaju ništa o filmu koji će gledati. Naslov filma ostaje tajna sve do početka projekcije. Jeste li spremni prepustiti se iznenađenju?
Budite sigurni, za vas smo pripremili niz zanimljivih filmova o sjajnim arhitektima, dizajnerima, umjetnicima i zanatlijama. Njihova svjedočanstva o nama poznatim ili potpuno nepoznatim kreacijama u formi filma. Umjetnost se s umjetnošću susreće, isprepliće i komunicira u vremenu i prostoru, na svim razinama i u svim kulturama.
Projekt SECRET ARTS CINEMA na kreativan i izravan način povezuje filmske gledatelje sa značajnim umjetničkim djelima.
Nakon prve tajne projekcije 8. veljače 2017. u Osijeku, Rijeci i Splitu, avantura će se nastaviti i na drugim lokacijama u Hrvatskoj. Gledat ćemo filmove na temu umjetnosti. Recentne, zanimljive i u Hrvatskoj još neprikazane, filmove istaknutih autora o pothvatima nadarenih, a često i genijalnih autora.
Pozvani su svi, dolazak je za ljubitelje umjetnosti obavezan a ulaz slobodan!
VOLIM KREATIVNO!”
https://www.facebook.com/events/1812099072378091/

Kinoteka Zlatna vrata – 8.veljače. 2017. u 20:00 sati film i izložba fotografija.

Izvor: Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This