Secret Arts Cinema

ShutterStock: Aleutie

Danas, 8. veljača, u organizaciji Udruge Pari Pikule i u suradnji s Kinom Urania u Osijeku, Art-Kinom Croatia u Rijeci, Kinotekom Zlatna vrata u Splitu i Festivalom mediteranskog filma Split započinje filmski program “Secret Arts Cinema” koji će svoja vrata otvoriti u Osijeku, Splitu i Rijeci nakon čega će nastaviti s gostovanjem i u ostalim dijelovima zemlje.

Cilj programa “Secret Arts Cinema” jest ljubiteljima filmske umjetnosti predočiti i priuštiti jedan novi magični, ali i misteriozni svijet filmske kreativnosti u kojeg su se ispreplele i neke druge umjetnosti poput dizajna i arhitekture. Program je osmišljen kao tajna projekcija o kojoj gledatelji ne znaju apsolutno ništa do samog trenutka prikazivanja uz koju će se održati i zanimljivi pop- up eventovi na alternativnim lokacijama. Projekt “Secret Arts Cinema” na kreativan i izravan način povezuje filmske gledatelje sa značajnim umjetničkim djelima te na taj način isprepleće različite oblike umjetničkog izražavanja i proširuje vidike publici.

U sklopu programa prikazivat će se recentni i zanimljivi, u Hrvatskoj još neprikazani, filmovi na temu umjetnosti o pothvatima nadarenih, a često i genijalnih autora. Više informacija o projektu i događaju provjerite na sljedećoj poveznici, a ako ste večeras u Splitu, Osijeku ili Rijeci dozvolite projektu “Secret Cinemas Art” da vas iznenadi i zabavi.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This