Cranson

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=OG_zb8VZPMA

Serija “Sneaky Pete” američka je kriminalistička drama čiji su tvorci jedinstveni Bryan Cranston, koji svoje obožavatelje ne prestaje iznenađivati odličnim ulogama, te autor serije “Dr. Housea” David Shore. Cranstona velika većina filmske publike prestala je nazivati “Malcomovim ocem” nakon nevjerojatne uloge Waltera Whitea u seriji “Breaking Bad”. Dobro utabanim putem, Cranston je odvažno krenuo naprijed i priključio se glumačkoj postavi serije “Sneaky Pete”, koju je uz Shorea i stvorio.

Nakon što je u proljeće 2015. godine godine CBS odustao od serije, projekt je preuzeo Amazon, a u kolovozu iste godine objavljena je i pilot epizoda. “Sneaky Pete”  od 13. siječnja 2017. godine, u cijelosti se nalazi na Amazonovu servisu, što znači da su svih deset epizoda prve sezone objavljeni i spremni za uživanje.

Sneaky Pete

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=OG_zb8VZPMA

Serija “Sneaky Pete” prati novonastalu situaciju zatvorenika Mariusa kojeg tumači sjajni Giovanni Ribisi, koji po izlasku iz zatvora preuzima identitet svog cimera Petea i uvlači se u nevjerojatnu obiteljsku mrežu Peteove obitelji koja se bavi i obiteljskim poslom “lova na glave”. Priča se krene komplicirati u trenutku kada gangster Vince (Bryan Cranston) otme Mariusovog brata, kako bi osvetio dug iz prošlosti. Marius se tada nađe rastrgan između Peteove i svoje obitelji.

Svi ljubitelji serije “Breaking Bad” sjetit će se kako je ta serija dorađena i do najsitnijeg detalja s visoko isprofiliranim likovima, a ništa manje ne trebaju očekivati ni u “Sneaky Petu”. Sam Cranston u seriji se pojavljuje u jednoj manjoj ulozi, gangstera Vincea. Naime, ime Vince, Cranson je posvetio Vinceu Gilliganu, tvorcu serije “Breaking Bad”.

Uz sjajnog Cransona, u “Sneaky Petu” neće vas razočarati ni Giovanni Ribisi, kojem su na setu priključili Marin Ireland, Shane McRae, Libe Barer, Margo Martindale, Peter Gerety i brojni drugi.

Svakako preporučamo seriju “Sneaky Pete” uz natuknicu da vas ne očekuje samo adrenalinska doza kriminalističke serije već i priča o životu i neobičnoj borbi protiv zla.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This