sve najbolje

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=jOJ-yRjVDa8

Blagdansko vrijeme godišnji je period međuljudske topline i dobrih želja, a redateljica Snježana Tribuson odlučila vam je sve najbolje poželjeti svojom istoimenom  („Sve najbolje”) božićnom komedijom koja u hrvatska kina stiže 8. prosinca.

Odlična glumačka postava na čelu sa Ksenijom Marinković, Ozrenom Grabarićem, Goranom Navojcem, Bogdanom Diklićem i Renatom Pokupić u glavnim ulogama donosi vam božićnu priču o ljubavi i svim nedaćama koje ona nosi sa sobom. Verica (Ksenija Marinković) usamljena je slastičarka koja više nema snage tražiti „onoga pravog”, a vrlo uspješna operna pjevačica Brankica (Renata Pokupić) apsolutno je razočarana u ljubav. Snježana Tribuson nasmijat će vas ljubavnim zgodama i nezgodama šarmantnog Martina (Ozren Grabarić), simpatičnog soboslikara (Goran Navojec) te poljoprivrednika Tome (Bogdan Diklić).

„Sve najbolje” Snježane Tribuson četvrti je dugometražni film nakon filmova „Prepoznavanje” (1996.), „Tri muškarca Melite Žganjer” (1998.) i Ne dao Bog većeg zla” (2002.) te popularne serije Odmori se, zaslužio si”, a ovom prilikom odlučila je božićni duh pokloniti i svojim likovima smjestivši ih u komediju čija tematika je zasigurno prepoznatljiva velikoj masi ljudi, a tu istu komediju okončava najljepšim željama.

Film je prikazan na ukupno četrnaest festivala do sada, a na njih šest osvojio je nagrade, među kojima i nagrada za najbolji film na festivalu u Torontu te za najbolju glumicu Kseniji Marinković na Festivalu jugoistočne Europe.

Film „Sve najbolje” samo što nije stigao u hrvatska kina, a za potpuno pripremu i uvid u ono što vas očekuje predlažemo da pogledate trailer.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This