Harry Potter

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=avpbk9j1bg4

Svi ljubitelji fantasy svijeta, u čijem centru se nalazi simpatični čarobnjak Harry Potter, sigurno su oduvijek, čitajući knjige i gledajući istoimene ekranizacije, maštali o mogućnosti odlaska u školu čarobnjaštvu Hogwarts, koju je pohađao i spomenuti čarobnjak sa svojim prijateljima.

Tako ostvarenje snovima, svim ljubiteljima svijeta fantazije i magije Harryja Pottera, moglo bi se dogoditii ovoga ljeta i to u poznatoj književnoj i filmskoj Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, koja će bezjacima željnim novih znanja i kvalifikacija, svoja vrata otvoriti od  11. do 13. kolovoza 2017. godine. Naime, svi zainteresirani tada bi mogli postati na nekoliko dana dio svijeta čarobnjaštva Harryja Pottera te naučiti neke od tehnika korištenja magije.

Događaj organizira Herstmonceux Castle u East Sussexu u Engleskoj, a trodnevni tečaj čarobnjaštva sve prisutne odvest će u čarobni svijet najpopularnijeg čarobnjaka na svijetu, Harry Pottera. Više informacija o samom događaju možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Za sve one kojima su ljeto i Engleska ipak predaleko, podsjećamo vas da vas sljedećih tjedan dana u splitskoj Gradksoj knjižnici Marka Marulića očekuje “Tjedan Harry Pottera”.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This