the Beguiled

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=D2ytr6R9V68

Bliži se datum izlaska novog filma redateljice Sofije Coppole, a vrlo je malo podataka koje nam Sofia otkriva s obzirom na iščekivanje njenog novog filmskog uratka. Riječ je o filmu „The Beguiled” nastaloj prema književnom predlošku A Painted Devil Thomasa P. Cullinana i filmskoj adaptaciji iz 1971. godine u kojoj je glavnu ulogu odigrao Clint Eastwood.

„The Beguiled” je prvi Sofijin film nakon „The Bling Ring” iz 2013. godine, a snimanje je započelo u listopadu prošle godine. Prve tračke onoga što možemo očekivati u najnovijem redateljskom uratku Sofie Coppole objavila je jedna od glumica, Kirsten Dunst, na svom Instagram profilu.

Najnovija adaptacija već poznate ljubavno-povijesne priče o zatočenom vojniku savezne vlade (Unije) i polaznice konfederacijskog internata vraća nas u doba američkog Građanskog rata, a prema onome što nam teaser trailera pokazuje, „The Beguiled” će biti realna slika tog vremena oblikovana zanimljivom scenografijom i kostimima.

Uz Kirsten Dunst, najnoviju verziju već poznate priče utjelovit će brojni renomirani glumci među kojima Colin Farrell, Elle Fanning i Nicole Kidman. Clinta Eastwooda, nažalost, ne trebate očekivati u ovom izdanju filma „The Beguiled”, ali vjerujemo da će Colin Farrell dostojno zamijeniti njegovo mjesto.

Film „The Beguiled” se u kinima očekuje 23. lipnja 2017. godine.

 

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This