The Marvelous Mrs. Maisel

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=IHIBbeCfsBA

Serija “The Marvelous Mrs. Maisel”, koja prati razvoj stand up scene 50- ih godina prošlog stoljeća kroz lik kućanice Miriam Masel upravo je, u formi pilot epizode prikazana na Amazonu, a prema brojnim komentarima čini se da  je riječ o televizijskom produktu koji će privući različiti tip publike.

Ime autorice Amy Sherman- Palladino, mnogim je ljubteljicama kultne serije “Gilmore Girls” zasigurno poznato, a Sherman- Palladino, uz svog supruga Dana Palladina, potpisuje i režiju i scenarij nove spomenute serije. Kao glavna inspiraciji autorici poslužila je poznata komičarka i glumica Joan Rivers.

Pilot epizoda serije “The Marvelous Mrs. Maisel” donosi priču o kućanici koja skriva poseban komičarski talent te nas vraća u pedesete godine 20. stoljeća, pokazujući nam kako je tada izgledala stand up scena te koliko je bilo teško snaći se na njoj, pogotovo ako ste žena i još k tome kućanica.

Uz Rachel Brosnahan, koja utjelovljuje lik kućanice i komičarke Miriam Maisel, u seriji ćemo gledati Tony Shalhouba, Marin HinkleAlex Borstein.

Ako je suditi po zanimljivim i komičnim likovima koje je autorica Amy Sherman- Palladino do sada stvarala vjerujemo da će i likovi u seriji “The Marvelous Mrs. Maisel” donijeti jednaku dozu zabave i entuzijazma zbog čega se i veselimo novim epizodama.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This