S one strane

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=zruSAS9ge2Y&t=35s

Sigurno ste mnogo puta poželjeli pogledati neki hrvatski igrani film, kojeg ste propustili u kinima, a koji bi se odlično uklopio u vaše filmske večeri, no nikako da ga prikažu na televiziji. Vašim problemima došao je kraj jer Hrvatska radiotelevizija uvodi dva stalna termina u kojima će se prikazivati hrvatski igrani filmovi. U sklopu novog programa HRT-a termini rezervirani za hrvatske filmove bit će utorkom u 21 sat na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije te nedjeljom u 20 sati na Prvom programu HRT-a.

Život je truba

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=QciVurgWWrc

Veselu vijest o novom programu HRT-a mnogi ljubitelji filma dočekali su s oduševljenjem, a prvi film u kojem će moći uživati u novom stalnom terminu jest komedija “Život je truba” Antonija Nuića. 

Osim filma “Život je truba” filmofile i ljubitelje hrvatske kinematografije očekuje bogati program na kojem će se naći i nagrađivani film Zrinka Ogreste “S one strane”, komedija “Narodni heroj Ljiljan Vidić” Ivana Gorana Viteza, film koji je izazvao podijeljene reakcije publike “Ljudožder vegetarijanac” Branka Schmidta kao i njegov film “Metastaze” te “Pjevajte nešto ljubavno” Gorana Kulenovića.

Vijest o poboljšanom programu Hrvatske radiotelevizije dočekana je s radošću publike za koju ne sumnjamo da će vjerno sjediti pred ekranima u filmskim večerima utorkom i nedjeljom.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This