shutterstock_373495843

shutterstock_373495843

Kino klub Zagreb poziva sve zainteresirane filmoljupce, željne edukacije i zabave, na uvodno predavanje filmske škole koje će se održati u u utorak, 2. svibnja 2017., u 19.00 sati, u kino dvorani KKZ-a.

Filmska škola Kino kluba Zagreb početnička je radionica scenarija, režije, snimanja i montaže. Polaznici se u Filmskoj školi upoznaju s osnovama režije, kamere, rasvjete i montaže, a podijeljeni u grupe, razvijaju ideje u scenarije i snimaju svoje kratkometražne filmske vježbe. Osnove režije i pisanja scenarija predaje redateljica Lana Kosovac, teorijski i praktični dio iz rasvjete i snimanja vodi snimatelj Almmir Fakić, dok montažu filmova mentorira montažer Karlo Gorup.

Osim terijskog i praktičnog dijela kojeg donosi edukativni segmenet Filmske škole Kino kluba Zagreb, po položenom ispitu, polaznici postaju članovima Kinokluba Zagreb te mogu besplatno, neograničeno i slobodno koristiti filmsku opremu, prostor i montažu KKZ-a za svoje buduće filmove. Također, sve ostale napredne radionice KKZ–a (Mala filmska forma, Radionica pisanja za film, Radionica filmske kritike, Radionica (za)igranog filma i ostale) besplatne su za sve članove!

Cijena Filmske školi iznosi 800 kuna, što je ujedno i cijena doživotne članarine Kino kluba Zagreb. Predavanja se odvijaju utorkom i četvrtkom u večernjim satima, a škola traje dva mjeseca.

Prijaviti se možete putem ovog maila.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This