Uzbuna na zelenom vrhu

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=WjewStsF-YE

Ljubitelji filma, koji se posebno vesele kino premijerama, znaju da je četvrtak dan za odlazak u kino. Ovoga četvrtka, 26. siječnja, u Cinestaru vas očekuju čak četiri uzbudljive filmske premijere, žanrovski posve različite, pa vjerujemo da će svatko pronaći idealan materijal za filmsko uživanje.

Malo mlađu publiku, onu školskog uzrasta posebno će razveseliti činjenica da od četvrtka u kinima mogu pogledati novi nastavak priče o zagonetnom dječaku Ratku Miliću- Koku, Ivana Kušana, “Uzbuna na Zelenom Vrhu“. U režiji Čejen Černić,  gledatelji ponovno imaju priliku proživjeti avanturu s Kokom (Marko Tocilj), a i ovoga puta detektivski duh glavnog junaka i njegovih prijatelja bit će primoran pomoći odraslima u razrješenje misterioznih kriminalnih radnji koje su zadesile Zeleni Vrh.

Podvojen

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=84TouqfIsiI

Sve ljubitelje psiholoških trilera i horora zasigurno će zanimati film “Podvojen” redatelja M. Night Shyamalana koji vas upoznaje s Kevinom (James McAvoy) i njegovih 23 različite ličnosti. Shayamalana, filmska publika najbolje poznaje kao scenarista filma “Šesto čulo” (1999.). Situacija postaje ozbiljna u trenutku kada Kevin otme tri tinejdžerice, i u borbi za egzistencijom svojih ličnosti, te strahu od vanjskog svijeta, Kevin pokreće cijeli niz neočekivanih događanja.

Gold

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=IhYROWOayLw

Onima željnim avanture, svakako predlažemo naslov “Zlato” u režiji Stephena Gaghna, u kojem glavni lik Kennya Wellsa utjelovljuje Matthew McConaughey. Kenny i Michael Acosta (Édgar Ramírez) odvodi  vas na nevjerojatno putovanje u potrazi za zlatom i životnim promjenama.

Resident Evil_Final Chapter

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=79Sd4GtOXuI

A ljubitelji franšize “Resident Evil”, napokon su dočekali i njeno “Konačno poglavlje“. U režiji Paula W.S. Andersona, “Konačno poglavlje” priču nastavlja gdje je nastavak „Resident Evil: Osveta“ završio, a u glavnoj ulozi Alice opet se našla slavna Milla Jovovich. U želji za konačnim uništenjem korporacije Umbrella, Alice nas vraća tamo gdje je sve započelo, u Raccoon City, a sve s ciljem spasa čitave planete.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This