Woody Harrelson

ScreenShot: https://www.youtube.com/watch?v=og696qUugQA

Nakon što je svijet šokirala vijest o preranom i nenadanom odlasku Carrie Fisher bez koje “Ratovi zvijezda” nikada neće biti isti, krenula su šuškanja o tome koga bismo mogli gledati u osmom izdanju popularne i epske SF franšize. Istodobno, redatelji “Lego Filma” Chris Miller i Phil Lord pripremaju još neimenovani Han Solo spin-off film čija radnja bi trebala biti smještena prije filma “Ratovi zvijezda: Nova nada“. Spin-off o Han Solu, nakon film Rouge One: Priča iz Ratova zvijezda, tako bi bio drugi po redu spin-off ove popularne filmske franšize.

Jedan od izglednih kandidata za  ulogu u filmu jesti glumac Woody Harrelson kojem bi, ako bi postao dio epske SF franšize Ratovi zvijezda, ovo bila druga uloga u jednoj franšizi nakon “Igra gladi”.

U dosada bezimenom filmu o Han Solu, koji bi radnjom trebao pratiti lik prije no što li je postao zloglasni svemirski krijumčar, svoj angažman potvrdio je Alden Ehrenreich u glavnoj ulozi. Na setu će mu se pridružiti i Donald Glover, koji će glumiti mladog Landa Calrissiana i Emilia Clarke u ulozi djevojke u koju je Han Solo zaljubljen.

U 2017. godini, sve ljubitelje “Ratova zvijezda” očekuje izlazak osmog nastavka, koji prati događanja iz filma “Sila se budi”, dok ćemo film o Han Solu gledati tek u 2018. godini. Iako je prvotni datum izlaska filma o Han Solu bio 25. svibnja 2018. godine, izglednije je da će film s distribucijom krenuti tek u prosincu sljedeće godine.

RelatedPost

Pin It on Pinterest

Shares
Share This